OM OSS

ResQ Academy vill utbilda och förmedla nya kunskaper och arbetskrafter runtom i landet.

OM OSS

ResQ Academy vill utbilda och förmedla nya kunskaper och arbetskrafter runtom i landet.

 Privatpersoner

Våra utbildningen är till för unga som gamla, oberoende av bakgrunden. Söker du efter ett nytt spännande yrke? Har du ett intresset eller en hobby verksamhet åtsidan om? ResQ Academy skräddarsyr varje utbildning utifrån kundernas  egna mål  och förhoppningar

Företagare

Har ni behov av en intern tekniker i ert företag? Eller har ni en verksamhet där ni vill utbilda era anställda inför djupare kunskaper. ResQ Academy har olika lösningar och utbildningar för företagare. Mejla in till oss för vidare information.

Arbetsgivare

Söker ni nya reparatörer? Då har ni kommit rätt. ResQ Academy utbildar och förmedlar nya kunskaper och reparatörer runt om i landet. Anmäl dig som arbetsgivare på mejl för att ta del av nya arbetskrafter.

Förmedling

ResQ Academy jobbar ständigt med att nå ut och förmedla våra elever och deras kunskaper ut till arbetsmarknaden. Vi skapar ständigt nya relationer och kanaler inom branshen.

N

2011

ResQ (Rescue) fick en lokal start strax utanför staden Malmö. Teknikintresset gick över till en verksamhet och fokusen låg hos privatpersoner där men hemlevererade en express service/reparation av mobil, dator & surfplatta.

N

2014

Konceptet övergick från privatpersoner mot företagare där liknande service erbjöds. En ”rescuer” besökte våra företagare vid olyckor. Reparationerna utfördes på plats och våra företagare kunde fullfölja dagen utan några hinder.

N

2016

Efter en del bussar, svett och tårar så valde vi att hitta en permanent plats för vår verksamhet. ”Save” som sedan över gick till ResQ My Device är en servicebutik i Emporias Köpcentrum

N

2018

ResQ Academy vill utbilda, utveckla och förmedla nya kunskaper & reparatörer runt om i landet.

Detta genom att kombinera och knyta ihop privat personer och företagare tillsammans med förmedling och arbetsgivare via våra utbildningar.

Redo att boka?